09-07-2014، 17:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-07-2014، 18:01، توسط نرگس بهرامی.)
(21-02-2014، 9:46)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید اول دوره ی نویسندگی ببینی
ببخشید چگونه می توان مدیر شد ??? منظورم نویسنده نیست مظورم مدیر یه بخش از انجمنه ممنون میشم جوابمو بدید
(09-07-2014، 0:36)نرگس بهرامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بایداول بری تو کنترل پنل وتغییر آواتاررو بزنی بعد فالتو انتخاب کن شروع آپلود روبزن
من نمی تونم توپروفایلم عکسمو بزارم
(02-07-2014، 22:45)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله می تونه
سلام می خواستم بپرسم برادر من هم می تونه اینجا عضو بشه بایک کامپیوتر؟
منظورم اینه دوتامون بایک کامپیوتر و دواکانت جدا بیایم
(05-07-2014، 16:23)*cindrella* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 16:12)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون
(28-06-2014، 16:07)*cindrella* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.موضوع زير را مطالعه کنين.
می شه بگین در چه شرایطی کاربرا اخطار می گیرن؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=65070
بدوبیراگفتن وتوحین به اعضای انجمن
(30-06-2014، 12:16)ارمیتاخوشگله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون اون ها هذوشدند
سلام چرا بعضی ها رو اسمشون خط خورده؟؟؟؟؟
(24-06-2014، 18:44)kimiya2580 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به سوالات متداول انجمن پاسخ دهید
سلام ببخشید من ی سئوال داشتم ک دارم دیونه میشم من دریافتی هایم23تا هستش ولی ارسالی هایم8تا بیشتر نیست میشه راهنمایی کنید تا ارسالی هایم رو ب 21تا برسونم دیگه دیونه شدم انجمن رو زیر و رو کردم ولی ب جایی نرسیدم...
(18-06-2014، 11:19)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.poormahاقاصابر
(15-06-2014، 13:45)Xavi Hernandes نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به 2 تاشون بگید
(15-06-2014، 12:55)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 11:21)Xavi Hernandes نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به آقا صابر بگیـد.
توروخدا کمکم کنید با اسم و رمز خودم نمیتونم وارد شم الان با اسم دوستم اینجام خواهش میکنم کمکم کنید هرچی میزنیم میګه اشتباه است اسمم ژاوی هرناندز و هنوزم موضوعام تو قسمت فوتبالی ها هست
اگه یه مدیر که شمارو میشناسه شمارو تایید کنه آقا صابر رمزو بهتون میگه و میتونین وارد شین با نام قبلیتون
میشه آدرس بروفایلشو بدین؟ممنونم آره یه مدیر هست که منو میشناسه
یعنی الان به مدیرهه بګم یا آقا صابر؟
(17-06-2014، 23:33)حسنا56 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید وارد پروفایل یکی ازاعضای انجمن بشید ودر بازدیدکننده ها نام کاربری تونو پیداکنید وآن رابیرون بکشید
سلام ببخشیذمن حسنا56هستم تازه عضوشدم یه سوال داشتم من اگه الان از این برنامه برم بیرون چطوری میتونم این برنامه روبازکنم لطفا زودجواب بدید