10-07-2014، 2:52
(10-07-2014، 2:48)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:41)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:39)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.me2
در آستانه ی ترکیدنم
چایی رو بزار زمین الان اذون میگه!
ایــن کـــافـــر روزه نمیگیــره |:
من سحر میخورم،نماز نمیخونم،ظهر ک میشه مامانم یهو یه غذای فوق خوشمزه میاره ،منم میشکونم|:عایا منم کافرم؟؟؟
(10-07-2014، 2:43)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:39)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
lمن از کوجا باید شوماره شوما رو داشته باشم :|
آیدی ها رو بگیر دیگه!
اوا|:من چقد گـآوم|:خیلی گاوم|:اصن نیگا ب اسمت نکردم،فک کردم مبینایی|:
اگه مبینا بودی ی چیزی|:اما ب تو نمیدیم|:
(:
بت گفتمـــ عــاشقــتم؟؟ :/
چون گاوم عاشقمی؟؟؟عجـبز|:من دیوونتم^__^
منمـــ اگه روزه بگیرمـــ همش خوابمــ ×_×
چـــون باحــالی |:
تشـــکر میشــــه (:
منم^__^
دقیقا یه بار کل شبو نخوابیدم وبعد کل روزو خوابیدم،بعد پاشدم افطار کردم|:نماز غزا خوندم|:
تنکس^_^