10-07-2014، 3:09
(10-07-2014، 3:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:03)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد شما عقده این|:گ* براتون سنگینه|:پری|:ینی اینا فوشای مارو بشنون چی میشه؟؟فک کنم جنگ جهانی رخ بده|:
با کی بودی؟ :|
خیلیا|:از جمله شوما|:مشکلیه؟؟حرفی داری؟؟؟عقده ای|:فک میکنه بامزس|:
(10-07-2014، 3:05)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 3:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هر کی یه حدی داره اینقدر بی احترامی نکن دیگه دهن باز بشه خودتو رفیقات رو ____
(10-07-2014، 2:59)arash vvv نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه مهربون اگه نمخاد عکسش پخش بشه چرا میزاره؟
برام مهم نیستی|:
دوستمه |:عکسش پخش میشه|:خوشش نمیاد|:
هرجور دلم بخواد میحرفم|:
خوب برا رفقاش خصوصی بفرسته نیاد تو عموم؟! |:
میزاره همه یه دور ببینن،بعد برمیداره|:
تو چرا عقده داری|:عکس دیگرانو میزاری|:الانم عکس سروش؟؟؟
عنتر|:عکس خودتو ننه باباتو بزار خو|:چی کار ب دیگرون داری؟؟
پری|:مثه اینکه جونش میخاره...
هه
تو لاین کسی جرعت نمیکنه به من فُش بده!!
اون وقت تو تو فلشخور داری واسه من پرو بازی در میاری؟
نذارا !