(11-07-2014، 21:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برا همین چیزا گفتم از جر و بحث کردن بدم میاد..
(11-07-2014، 21:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:20)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا از جر و بحث کردن بدم میاد..
و همچنین از حرفای قلمبه سلمبه زدن..
فقط اون چیزی ک تو دلم بود گفتم..
دیگه ساده پیچیده اش به خودم مربوطه..
جَرّ و بحث..؟!ناراحت شده..؟!بخاطره اینکه زدم تو دهنش..بابت اون تهمتی که خودش و دوستش بهم زدن..؟؟؟! و تو هم هیچی نگفتی..؟؟!
من نمیدونـم..چرا همه فکر میکنن من آدمیم که میشه بهش بی احترامی کرد...!
وآی رضـآ...وآآآی..|:
چون طرف ناراحت میشه..
حالا بیا و درستش کن با دندونات زود بشکن.-. ...
(11-07-2014، 21:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-07-2014، 21:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ها؟توضیح بیشتر
(11-07-2014، 21:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان این وبه ایسان برا من باز نمیشه کامل یکی متنشو برام پخ کنه لطفا
قفل کلیک راست.-. ..
لا کپی.-.
لا پیست._.