(12-07-2014، 6:14)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2014، 6:12)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عـآشقتَم .. عـوضـی من
(12-07-2014، 6:10)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-07-2014، 6:00)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غلط کـردی عزیزَم ..
(12-07-2014، 5:57)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـگ من میخوآستم اینو بگم ؟ |:
مـــن حـــدس زدمــ -__-
ولـی من میخوآستَم ی چی دیگه بگم بت ._.
بیشــعور |:
چـــی عزیزمـــ ؟؟؟؟
مـــی تـــــو کثـــــافــت (:
(12-07-2014، 6:15)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چششششششم آریانا....واللامن سه تابچه دارم....هرسه باادب!!!این یکی ک فرزندخوندمه یکم شیش وهظت میزنه....چیکار کنم دیگ؟!!! ^___^
اه
فرشــــــــته!!!!