اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرصع پلو

#1
مرصع پلو

مرصع پلو به معنی جواهر نشان است به دلیل شکل قشنگی که داره.

مواد لازم

برنج : ۶ پیمانه

مرغ : ۱ عدد

روغن: به میزان لازم

پیاز متوسط : ۱ عدد

زعفران آب کرده : ۱ استکان

زرشک : نصف استکان

شکر : ۲ قاشق سوپخوری

خلال بادام : ۱۰۰گرم

مغز گردوی چرخ شده : ۱۰۰ گرم

خلال پسته : ۱۰۰ گرم

کشمش پلویی : نصف استکان

خلال پرتقال یا نارنج

گلاب: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا برنج رو بشورید و چند ساعتی توی آب و یه ذره نمک بخیسونید و روی حرارت ملایم بپزید مثل برنج ساده آبکش کنید و بگذارید دم بکشه. خلال بادام و پسته و کشمش و زرشک رو ۴۰ دقیقه توی آب سرد خیس کنید. روغن رو بگذارید داغ بشه و زرشک رو تویش سرخ کنید نباید سیاه بشه چون تلخ مزه میشه. مقداری از زغفران آب کرده رو توی آن بریزید و در صورتی که مزه شیرین دوست داشته باشید می تونید ۲ قاشق شکرتوش بریزید. بعد جداگانه پیاز داغ درست کنید و کشمش رو توی پیاز سرخ کنید. بعد کشمش رو هم کنار بگذارید. خلال پرتقال یا نارنج را از روز قبل دوبار می جوشانیم و سپس آن را در آب سرد ریخته و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود خلال ها را با کمی شکر (خیلی شکر نریزید وگرنه به مربا تبدیل می شه)و یک لیوان آب می جوشانیم تا مغز آن ها شیرین شود سپس در صافی می ریزیم تا شربت آن گرفته شود.
وقتی برنج دم کشید برنج رو توی دیس بکشید به این طریق که حدود ۲ کف گیر از برنج سفید رو جدا گانه نگه دارید بقیه برنج رو با نیمه از مواد تزیینی که جداجدا نگه داشتین خوب مخلوط کنید و توی دیس بکشید. مقداری از برنج رو که کنار گذاشتید توی بشقاب آن رو زعفرانی کنید و کمی روغن زیتون روش بریزید و روی برنج مخلوط شده بریزید حالا یه لایه برنج سفید روش می کشیم که معلوم نشه اون زیر چه خبره بعد به صورت جداجدا با خلال بادام، خلال پسته، زرشک ، برنج زعفرانی ، کشمش و مغزگردو روی برنج رو تزیین کنید.

به تعداد کافی قطعه مرغ رو با مقداری آب ، پیاز ، نمک ، کمی زردچوبه و ادویه بپزید و سرخ کنید و با آبلیمو مزه دار کنید. می تونید مرغ رو در ظرف جداگانه سرو کنید یا ریش ریش کرده با مواد تزیین مخلوط کنید و داخل برنج بریزید . و یا قطعات مرغ رو به صورت درشت لابلای برنج بگذارید و سپس روی برنج رو تزیین کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مرصع پلو - امیررضا* - 08-08-2012، 14:46


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان