امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|

(15-07-2014، 21:16)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:11)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 21:05)گل لاله 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاری ندارم با کی داری می حرفی میگم تو مشکل روانی داری آیا؟!Angry
مشکلت چیه دختر چرا اینقدر ناشکری؟
نخیر من مشکلی ندآرم...............یالآ بنآل ببینم کی هستی پسره ی خز مشکلت با من چیه؟
اولا من پسر  نیستم دخملم بعدش هم چرا اسمو فامیلیت رو گذاشتی قرمساق؟!
حیف اون پدر مادری که تو رو بزرگ کردن بهت رسیدگی کردن برات اسم گذاشتن بهت عشق دادن بعد جوابشون رو انیجوری میدی که میای فامیلت رو میزاری قرمساق؟Dodgy
هیییییییییییییی روزگار نامرد
تو پسری 100 % بعدشم انگلیسیت ضعیفه پسره ی خز -_-
مث ادم بحرف
 خر تویی که به خودت میگی قرمساق
خز نه خر خنگول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170|
 سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گــفـتـگـوی آزاد نـسخـه |170| - ◄Iяαи► - 15-07-2014، 21:16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان