16-07-2014، 16:33
(16-07-2014، 16:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته ازش بعید نیس!
(16-07-2014، 16:25)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2014، 16:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.-_- خودت بو میدی!
(16-07-2014، 16:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا بو نده دوما یه لحظه نبود سوما آواتارت منشوریهo_O
لعنتی یه لحظه غافل شدم
آره رفتم چای بخورم :|
-_- الان اگه کودی((معلم حرفه و فنم))اینجا بود بهت میگفت برات متاسفم که نمیتونی احساساتت رو کنترل کنی
(((((((((((((((((((((8
نخیر خیلیم خوبه!
حسودی بی موردی نکن عرفان -_-*
(16-07-2014، 16:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خفه کردی خودتو عمو :|
(16-07-2014، 16:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختره دراز کشیده |:
(16-07-2014، 16:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اولا بو نده دوما یه لحظه نبود سوما آواتارت منشوریهo_O
لعنتی یه لحظه غافل شدم
(16-07-2014، 16:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر دراز کشیده |:
لعنتی یه لحظه غافل شدم
(16-07-2014، 16:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختره دراز کشیده |:
لعنتی یه لحظه غافل شدم
من کنترلم فقط نگرانه سروشم میترسم به تارا و آستارا و... خیانت کنه!
ولی خو نسی که از سرش خعلی زیاده
نسی کجا سروش کجا!
من یه تار موی گندیده ی نسترن رو به سروش نمیدم >_<
با تارا هم که بهم زده :V
ببرش خواستگاری بچه رو...ازدست رفته..!