16-07-2014، 16:57
(16-07-2014، 16:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه .. جمش کن
(16-07-2014، 16:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واست دانلود می کنم. -.
(16-07-2014، 16:50)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2014، 16:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابااااااااا من از اون کفشا موخوام ._.
(16-07-2014، 16:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فقد تحدید کردم ._.
مامی خودش علم غیب داره اومد._.
تازه اگه بابای خوبی هسدی از این کفش قرمزا برام بخر._.
ببین چه خوشگلن .-.
برا بچه ای که باباشو تهدید می کنه جورابم نمی خرن._.
مامی بابا برام کفش تق تقی نمیخره
من که مامیتم کف تق تقی نمی پوشم اصن چه معنی داره دختر کفش تق تقیبپوشه .. فقط باید اسپرت بپوشی ^_^
(16-07-2014، 16:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2014، 16:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2014، 16:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابات بحث غیراخلاقی نکرد .. خاک به سرم تو هم که منحرفی -_-
برا بچه ای که باباشو تهدید می کنه جورابم نمی خرن._.
اصن چ معنی داره تو این سن فهمید این چیزا ینی چی :|
اون دیشو گفتم جم کنم اوندفه نزاشتی.-.
خو من میخواستم باب اسفنجی نگا کنم >_< :|