(17-07-2014، 21:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2014، 21:31)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2014، 21:30)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بمــیرم.ــ.
(17-07-2014، 21:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ینی واقعاً انقد راحته ؟ ..
(17-07-2014، 21:26)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصن خبری نمیگیره ..
چقد راحت بود واسش .. (:
آره ..
راحته فراموش کردن .. فراموش شدن ! نمی ارزه نه ؟ الان فک میکنی چقد خر بودم ک اون همه باش وختمُ تلف کردم ..
پوففف .. آره ..
تو در چ حالی ؟
شکســت عشقــی.. .ــــــ.
خیر سرت دخدری :|
اینا حرفای دخدرونن .. ارزش دارن ..
مگه من گفتم بی ارزشــن?ــــ?
فاطی مــَن خودم وعضــَم از همه خــَراب تــَره -ـــ-
.ــ.
(17-07-2014، 21:34)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چــه خــآکی تو سرم بریزم یه سـآله رفته امـآ منه خــر هنوز فرآموشش نکــردم :|
نقل قول: بمــیرم.ــ.
شکســت عشقــی.. .ــــــ.
اومم :/ .. بیشتر شکست کشکی بود :|
ولی خب..میشه باهاش کنار اومد :/
فقد کافیه سرمو گرم کنم با چیزای دیگه و بهش فک نکنم ._.
.ــ.