(19-07-2014، 3:33)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 3:31)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 3:28)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 3:26)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 3:19)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکیتون با من حرف بزنه..+_+
من 5دیقه فقط تو کفه اسمت بودم o_O
بله یه مدت ناراحت و پر شکسته بودم جو گرفت..گذاشتم بال های شکسته..!*_*
جو چیزه بدیه !!!
به هر حال مبارکتون باشه : )
آره آدم یه خریتآیی میکنه که بعدن توش میمونـه..!(((:
مرســــی..!((((:
دودازجون : ))
بالاخره تو همه چی تنوع لازمه :|
(19-07-2014، 3:34)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-07-2014، 3:28)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اواتار زیاد عوض کردم ولی پری دریا نداشتم:|
(19-07-2014، 3:25)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم
مطمعن نیستم همون باشی نمیخوام یه چیزایی رو بگم
فقد یادمه تو موضوع نفر قبلی دیدمت اگه خودت باشی
قبلا آواتارت پری دریایی بود؟
من خسته شدم هرچی فک میکنم یادک نمیاد : |
(19-07-2014، 3:34)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهدیییییییییی؟؟؟
بلهع؟