19-07-2014، 22:36
(19-07-2014، 22:31){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نچ اواتار نیس
(19-07-2014، 22:29)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انگليسيش رو بنويس
(19-07-2014، 22:26){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گوشی که ندارم ای پاد دارم لاین داشتم خوشکم نیومد حذفیدم
(19-07-2014، 22:23)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عهه؟باشه خب.
(19-07-2014، 22:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اکثرش نه بند بند درستعه نه جمله بندی باید بشینم درستش کنم شاید تا اخر هفته بتونم ۷نفری رو درست کنم
نه بابا :| مگه نميگي كلي بيوگرافي دارم؟ :|
از همين سه تا فقط
اشكال نداره
گوشيت اندرويده؟لاين يا وايبر داري؟
وی هارت ایت داری
سرویس اشتراک عکسه
خیلی باحاله هر عکسی بخوای و فکرشو بکنی داره
فیلترم نیست
از گوگل پلی یا بازار هم میتونی بگیریش
حجمشم کمه
کل عکسامو از اونجا میارم عالیه
فقط گفته باشم اگه منظورت عكسه اواتاره من به جز شاهين عكسه كسه ديگه اي رو نميذارم :|
عکس پر عکس برا چی مردم عکس میارن
We heart it
کدوم ادم فلان فلان شده ای اواتارمو برداشت؟