(21-07-2014، 21:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من گفتم در حضوره وكيلم حرف ميزنم فقط :|
(21-07-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بدون حضوره وكيلم هيچ حرفي نميزنم :|
(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگان امروز نیومد ؟ ): :||||
سلام :|
سارا دیروز دوستت اومده بود :|
میخواست سوپرایزت کنه :|
این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..
نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !
عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||
آیدین ؟ :|
ببین منو ! ؟ :|
عاشقش شدی؟ :|
(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| ! ..
منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|
خو باز کن ببند :|
خیلی سختمه :/ :|
پس عاشقش شدی!!!!
خودت دیشب به منو مهناز چی گفتی؟؟؟؟
از اين جمله الان ميشه فهميد كه من عاشق كسي شدم عايا؟:|
بسه
شوخی بود