22-07-2014، 0:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-07-2014، 0:57، توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔.)
(22-07-2014، 0:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهوع.....
(22-07-2014، 0:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی میکنم!اگه میخواستم اقدامی انجام بدم تا قبل میکردم
(22-07-2014، 0:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2014، 0:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اگه محروم بشید که پستم نمیتونید بدید:cool:
فرزام هر چقد دلت میخواد بگو که من بت ادرس رو دادم ..
تو آخری عضو کنندگان هیچکس تازه عضو نشده :|
چرت نگو ..
شب تو هم خوش :| ..
اصن من دیگه در این مورد حرفی ندارم .. هرچی باد آ باد ..
دوست دارین اخطار بدین .. دوست دارین محرومم کنید .. هرکاری میخواین بکنید .. من برم پست بدم !
خدافس
تکرار میکنم .. دوست داشتین اخطار بدین .. دوست دارین محرومم کنید .. هرکاری میخواین بکنید
من وضعیت فعلیم رو گفتم .. گفتم میرم پست میدم .. که اینجا نباشم ..
(22-07-2014، 0:49)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخش های من مدیر های خوب بالا سرشن
امیررضاچراتوهمه بخشهانویسنده انتخاب شدجزتوبخش تو؟؟؟...|:
هیچی نمیخواد
شوخی کردم شخص مورد نظر پدا نشد باد تا اینده
بدرود
خوبه فقط 2تامدیرداره قسمتت باووو-__-
پیدامیشه ایشالله(=
(22-07-2014، 0:51)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-07-2014، 0:48)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سعی کن این اخلاقو بزاری کنار
(22-07-2014، 0:46)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به پیرزنا توهین نکن.__.
(22-07-2014، 0:44)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حرفی از پیرزن نیومد._. ک تو پریدی وسط ._.
(22-07-2014، 0:38)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین توحرف نزنی کسی بت نمیگه لالی *>_<*
چ باحال ._. رنگ کاربراش سبزه ._.
دست درد کنه ایسان :|
منکه میدونم از رو عمد بوده ._.
تو پ.خ آدرس و میده ._.
من ازش گرفتم باز :|
._.
شب بخیر._.
من عاشق پیرزنام.__.
هرکی جوالکی بده من باش بررخوردمیکنم-__-
هوووووووم-__-._.
همه مثه من ک اصاب ندارن :|
سعی میکنم .__.