23-07-2014، 20:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-07-2014، 20:20، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(23-07-2014، 20:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ینی تو هم میخوای دوست پسرت خلاف باشه._.؟
(23-07-2014، 20:11)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2014، 20:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
+فاطی ینی خاک بر سرت._.
چیکار کنم خُ .___. ؟
اونی که صداش میومد همون ویدیوئیه که مهرزاد برات فرستاده ._.؟
(23-07-2014، 20:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم از فانتزیام اینه که دوس پسر آیندم یه خلافکار خفن باشه v:
يكى از فانتزاياى جديدمه اينه نينجا شم:|
خب الان به اين نتيجه رسيديم خيلى خفنن:/\
0—0
فكر خوبيه
مثلا مارى جوانا قاچاق كنه
يه يه تجاوزگر باشه:|
سلام پارميدا
اره جديدا گ* شدم:/\
دارم دنبال يه دوس پسر خوب ميگردم:|
.
.
.
معلومه كه ن
دارم ميگم دوس پسر خلاف كار چه شكليه:|
(23-07-2014، 20:17)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه زندگى ارومى:/\
(23-07-2014، 20:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
آره._.
ینی هدفت از اونکار چی بود._.؟
تو پ.خ میگم دلایلمو .__.
بعدشم .. تنها بودم تو خونه ._.
(23-07-2014، 20:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه ماری جوانا قاچاق کنه بسته :|
0—0
فكر خوبيه
مثلا مارى جوانا قاچاق كنه
يه يه تجاوزگر باشه:|
منم شریک جرمش باشم همیشه تحت تعقیب باشیم V:

بعد از اينايى باشه كه كل بدنش خالكوبى داره:/\
موهاشم بنفش باشه

رو صورت و گوششم حلقه اويزون باشه:/\
بهت مياد فاطى:|