امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

بهترین روش برای ضایع کردن افراد مزاحم(چ دختر چ پسر)!غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

اگه بت گفت با من دوس میشی بگو ی شرط خوشولو دارم!غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

مطمئنا میپرسه چ شرطی؟غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

بگو صدای خرو در بیار!غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

یا طرف سگ میشه و میره گم میشه و دیه دورو ورت نمیاد.غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

یاهم صدای خرو در میاره.غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

اگه صدای خرو در اورد.غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

بش بوگو تو خودت حاضری با خر دوس شی عایا بدش فلنگو ببند!غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

وای امروز یه ساپورت خریدم رنگش قرمزه امتحان کردم خیلی خوب بود رنگش با رنگ مووهام ست شد.
یه دونه هم بود زرد مایل به نارنجی فکر کنم
به تو که پوستت برنزس حسابی میاد تو هم حتما برو بگیر.
مکالمه ۲ پسر (دهه هفتادی) بعد از مدتی!!خدایا توبه! بلند بگو آمینغمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

مرد باس خشن باشه محکم دستشو بکوبونه رو میزو بگه:

ظرفا امشبو میشورم....

داستان یه روز عادی تو خونه :

بابام تو اداره شلوارش پاره شده بعد رفته یه شلوار دیگه خریده که

15 سانت بلنده !!!!

اومده به مامانم میگه کوتاش کن میگه کار دارم باید برم کلاس خیاطی پرده دوزی !!!!!!

رفت به آجیم گفت مهراسا میتونی شلوارمو کوتاه کنی 15 سانت

گفت : بابایی من درس دارم فردا امتحان دارما...

هیچی دیگه خودش 15 سانت کوتاش کرد!!

بعد شب که همه خواب بودن مامانم (بی خبر از اینکه بابام کوتاش کرده)

دلش سوخت رفت 15 سانت دیگه کوتاش کرد !!!

اول صبح هم که هیشکی بیدار نبود خواهرم هم 15 سانت کوتاهش کرد !!!!

.

.

هیچی دیگه امروز بابام شورت رفت سرکار

همه مخاطب خاص دارن خب ما هم داریم

اونم نه یکی چهــــــــــارتا!!!
اولیش ایرانسله!!غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
دـوميـش 8282غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
سـوُميـش 7575غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
چهارمیشم Pishvazغمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
تــــــآزه اصن هم دعوامون نمیشه قهرم نمیکنیم  با خوبی و خوشی و صلح و صفا 
بـه اتفاق با هم زنـدگي ميكُنيم
تا کور شود هر آنکه نتواند دیدغمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

امتحانمو شدم 9.5
دیشب خواب استادمو دیدم و کلی باهاش درددل کردم
آخرش گفت بهت یه نمره اضافه میکنم،
الان رفتم دیدم تو سایت نمرمو زده 10.5
بخاطر همین قصد دارم این روزا به جای درس خوندن بخوابم
شاید خواب اساتیدمو ببینم

به دوستم میگم این اهنگو ازتو کدوم سایت دانلود کردی؟

باذوق میگه گوگل غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

خداجون ازت خواهش میکنم

اگر خواستی کسایی که مشکل عقلی دارن شفا بدی دوست منو بذار توی نوبتای اولغمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

یادت باشه : تعطیلات بزودی تموم میشه وبعدش سرکار رفتنه

که انتظار تورو میکشه !

بازم ۱سال کار و خستگی!

(ستاد کوفت کردن تعطیلات نوروزی)

عید دیدنی ها داره شروع میشه و میریم که داشته باشیم سوالاتی مثل :
.
.
.
.
.
.
ترم چندی ؟  غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
معدلت چنده ؟  غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
شما زن نمی گیری ؟ غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]  
سربازی هنوز نرفتی ؟  غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
نمیخواین یه بچه بیارین ؟ غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]  
بچه اولتون ماشالا دیگه بزرگ شده نمیخواهین دومی و بیارین؟غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
ناقلا همیشه سرت تو گوشیه ها... نکنه خبراییه ؟ غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]  
تو این کامپیوترت چی چیا داری ؟ ( یهو مث اسب میره تو همه درایوا :| )  غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]
خانوم خانوما ماشالا بزرگ شدی ، دیگه باید به فکر شوهر خوب براش باشیم . مگه نه مامانش ؟غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]

غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند]                                     یه نمونه ی کوچیک از گودزیلا

ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ..!

ﺷﯿﺶ ﻣﺎﻩ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﺎﯼ ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﺮﻡ با اون مزۀ چیزش

که ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺑﺸﻢ !

ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰۀ ﭼﺎﯼ ﻣﺤﺴﻨﻪ !

ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ ..!

پاسخ
 سپاس شده توسط ຖēŞค๑໓ ، صوصن ، saeed25/12 ، مهربان ترین دختر دنیا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: غمگیـنـ بیآآآ داخلــــــ خندونـ برو بیرونــــــــــــــــــــــــــ[فقط بخند] - Archangelg!le - 24-07-2014، 10:43

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بيا تو يكم بخند (:
Big Grin جملات بسیار خنده دار و جالب (فقط بخند)
  بیخیال دنیا بیا بخند
  بخند دیگه!!
Heart درد و دل دختری با مادرش ... نخونی پشیمونی ... (بیاتو بخند ...)
  راه حل تضمینی برای افزایش سرعت اینترنت: بيا بخند
  آقا ما؟.... آقا شما... بیا بخند ادامه بده خخخخخ
  بياداخل يكم بخند (سري جديد ٢)
Big Grin بخون*بخند(اشکت در میاد!!!)
  بیا داخل تاعمر داری بخند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان