25-07-2014، 17:05
(25-07-2014، 17:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما که میدونستی
(25-07-2014، 16:59)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالتون.. =(
(25-07-2014، 16:57)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 16:54)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لامصب یه کنسرتم نمیذارن اینجا آخه دل آدم خوش بشه! :|
(25-07-2014، 16:52)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه موفق باشی.. من که دارم زورمو میزنم فقط برم یه شهر دیگه..
باز این بچه شروع کرد!
مرسي توام ايشالا بتوني بري يه شهر ديگه
همینه کشیده میشیم به تفریحات ناسالم دیگه.. (:
ما دريا داريم ميريم شنا خيلي حال ميده.
اينجا عيد كنسرت رايگان گذاشتن من واسه مازيار فلاحي رفتم كلي حال داد:|شهردار هم قول داد سال ديگه بازم كنسرت رايگان بزارن:500:
برای ما همون پولیشم نمیذارن! اینچنین امام جمعه ای داریم! :|
(25-07-2014، 17:00)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما درست میگی! :|
(25-07-2014، 16:58)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی صلح سرد!مربوط میشه به جنگ سرد
(25-07-2014، 16:57)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد اونوقت صلاح سرد یعنی چی؟ :|
متوجه نشدی
من منظورم سلاح نیست
صلاح است!
مگه صلاح به معنی صلح و... نمیشه؟
و سلاح یعنی اسلحه>؟
(25-07-2014، 17:02)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پگاه دستگیر شد
(25-07-2014، 16:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 16:56)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنوز اون قدر قدرت دارم
(25-07-2014، 16:54)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 16:53)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.طبق قرار دادی که شما بستی در گفتگو ی ازاد باید کتابی بحفین
امير كتابي نحرففففففففففففwrdft:
چه قرار دادي امير؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترخدا عادي حرف بزن:|
اگه عادي نحرفي عليهت شورش ميكنم تاج وتخت رو ازت ميگيرمعادي بحرف
شکلکتو بگیر
نميخام برو اونطرف من پادشاه شدم:hiccp: