(25-07-2014، 17:06)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشهد بود با همون پله آتش نشانی ام نمیتونست بره!
(25-07-2014، 17:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو كنسرت فلاحي هم كه شب اخر بود امام جمعه وشهردار واستاندارو..اومده بودن
(25-07-2014، 16:59)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالتون.. =(
(25-07-2014، 16:57)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 16:54)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لامصب یه کنسرتم نمیذارن اینجا آخه دل آدم خوش بشه! :|
مرسي توام ايشالا بتوني بري يه شهر ديگه
همینه کشیده میشیم به تفریحات ناسالم دیگه.. (:
ما دريا داريم ميريم شنا خيلي حال ميده.
اينجا عيد كنسرت رايگان گذاشتن من واسه مازيار فلاحي رفتم كلي حال داد:|شهردار هم قول داد سال ديگه بازم كنسرت رايگان بزارن:500:
برای ما همون پولیشم نمیذارن! اینچنین امام جمعه ای داریم! :|
بعد تا اهنگ شاد ميزدن مردم شروع ميكردن رقصيدن.اخر كنسرت كه از سالن اومديم بيرون ديديم يه اخوند داره سروصدا ميكنه.
انقدر جمعيت اومده بودن برا فلاحي كه مازيار فلاحي وكل گروه نوازندهاش با پله اتشنشاني از رو ديوار اومدن:|اينو من نديدم تو كنسرت خود فلاحي گفت:|

گفتم که! ما یه امام جمعه ی گل داریم! (رضا میدونه :|) (:
کلا کنسرت تعطیله..