25-07-2014، 22:17
(25-07-2014، 22:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 22:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بشین بینیم با._.
(25-07-2014، 22:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاطی به من اس داده میگه آیس حآلش افتضاحه|: رضا فقط شما ها میتونین تسکین هم باشین |:
(25-07-2014، 22:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 22:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آیسآن حآلش بده واقعا که -_-
؟
+آقا من تا انقدر از این شکلکای دخترونه استفاده میکنم..
تا یا خز بشن یا پسرونه بشن:|..
رضا هم حالش بده :o
(25-07-2014، 22:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.(..*)
(25-07-2014، 22:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2014، 22:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسخره کنن..
(25-07-2014، 22:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره(..*)
از دخترونه گیش که کم نمیشه:|
احتمــ ــآل 80% مسخرتون میکننـــآآآآآآآ...!
._.*
جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ یآسمینـــ
^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^*
چه عجب آن شدی._.
خوبی؟*^ـ^
از اینکه تاپیک ادم رو حذف کنن ک بدتر نیس
(((:
نآرآحت نبــآشین بآبت جذف تآیپک...
اگه اینطوری بـآشه من الآن بـآید افسردگی میگرفتم(:>
در ضمنـــــ...
-_____________-
شمآ بـآعث میشین دختـ ـــرآ بی ثبآت دیده بشن-_-
خودتون که هیچی شکلک پسرونه ندارین مــآ بخوآیم دخترونش کنیم(((((((((:
:V
(25-07-2014، 22:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو شكلك تبعيض قاعل ميشيد-_-
شكلكه شكلكه ديگه
مگه دختر و پسر داره؟:|
احسنت پاتریک._.*
با تشكر از رضا-_-