(26-07-2014، 0:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کـی گرفتـش !؟!؟
دندون تیز کرده بودی؟ :>
ممد ._.
نه من ....
فاطی رو به عنوان
خواهر نگاه میکنم !
اگه دندون تیز کرده بودم ...
که انقدر معطل نمیکردم |:
شمــآ هنوز ازدوآج نکردیــن؟!؟!(:
سروش مواظب باش لبخند ملیح زد بهت
وآه-_-
من شوهر دآرمــ ـ
(26-07-2014، 0:52)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 0:47)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.^ـ^
(26-07-2014، 0:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهـ ـــدی...؟ .-.
جونم؟-_-
خوبـی؟._.*
مرسی تو خوبی :|
(26-07-2014، 0:49)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پارمیدا بهت گفتم قبلا چرا همچین علاقه ای با بابک داشتم.اما حالا که می بینم فرد مورد نظرم هست.هیچ احساسی نسبت به اون پسره ینی بابک ندارم
خودتون می گفتین عشق اول هیچ وقت از بین نمیره و. هیچی عشقی به پای عشق اول نمیرسه.
من میخوام یه اعترافی بکنم.بکنم؟؟؟
بُکن خواهرم
من عــآلیم^ـ^