امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】

(26-07-2014، 11:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:15)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسموم شده بودم ._.

هی بالا میاوردم ی پسره گف حامله ایی ؟! :|

رفتیم بیمارستان میلاد ._.

2 تا سرُم زدم :|

ساعت 1 شب ._.

انقدر درد داشت ._.  cry girl

اتفاقا سرم خيلي حال ميده ادم رو تخت راحتتتت واسه خودش دراز ميكشه بعد خانوادشم مثلا مامانش پيششهه هي نازشو ميكشه ميگه عزيزم خوبي؟بعد ادم الكي خودشو يكم بيشترهم به مريضي ميزنه خلاصه كلي حال ميده25r30من هربار كه سرما ميخورم فشارم ميوفته ميرم سرم ميزنم كلي حال ميده25r30

مامانه من تازه دعوامم میکنه که چرا سرما خوردگی و .. |:
مامان باباي منم دعوا ميكنن:|
تو محل نزار راحت برو رو تخت بخواب ميان واست سرم ميزنن يه چرت هم برا خودت ميزني بعد تازه بخاطر مريضيت كلي زبونت رو خانواده دراز بايد باشه:|

(26-07-2014، 11:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:22)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:21)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 11:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ.!!
اسپم نده :|
بــآشه .ــ.

من چه قــَد بدبخــتم .ــ.

سلام بدبخت:|
خوبي بدبخت:|
دلت اخطار ميخواد؟
به چه دليل اونوقت:|
اگه منطقي باشه دليلت قبول ميكنم:|اگه الكي اخطار بدي ميرم پيش صابر:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【180】 - pegah-p - 26-07-2014، 11:26

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان