(26-07-2014، 11:26)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.١-ايجاد درگيري در گفت و گو
(26-07-2014، 11:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامان باباي منم دعوا ميكنن:|
(26-07-2014، 11:15)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 11:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسموم شده بودم ._.
هی بالا میاوردم ی پسره گف حامله ایی ؟! :|
رفتیم بیمارستان میلاد ._.
2 تا سرُم زدم :|
ساعت 1 شب ._.
انقدر درد داشت ._.
اتفاقا سرم خيلي حال ميده ادم رو تخت راحتتتت واسه خودش دراز ميكشه بعد خانوادشم مثلا مامانش پيششهه هي نازشو ميكشه ميگه عزيزم خوبي؟بعد ادم الكي خودشو يكم بيشترهم به مريضي ميزنه خلاصه كلي حال ميدهمن هربار كه سرما ميخورم فشارم ميوفته ميرم سرم ميزنم كلي حال ميده
مامانه من تازه دعوامم میکنه که چرا سرما خوردگی و .. |:
تو محل نزار راحت برو رو تخت بخواب ميان واست سرم ميزنن يه چرت هم برا خودت ميزني بعد تازه بخاطر مريضيت كلي زبونت رو خانواده دراز بايد باشه:|
(26-07-2014، 11:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به چه دليل اونوقت:|
(26-07-2014، 11:22)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلت اخطار ميخواد؟
(26-07-2014، 11:21)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 11:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بــآشه .ــ.
اسپم نده :|
من چه قــَد بدبخــتم .ــ.
سلام بدبخت:|
خوبي بدبخت:|
اگه منطقي باشه دليلت قبول ميكنم:|اگه الكي اخطار بدي ميرم پيش صابر:|
٢-توهين به ساير كاربران
دركل الان رو مخ مردمي :|