26-07-2014، 15:06
(26-07-2014، 15:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 15:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:| همش منو دعوا ميكنه :v فكركنم شمارش هم بگيري پشته تلفن دهنم رو سرويس كنه :v
(26-07-2014، 14:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 14:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره مهمه :|
(26-07-2014، 14:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:>>>
واسه چي ديگه نمياد؟ .___.
میهیمه ؟ ._.
بیاد ک چی خُ ؟ دخدرم عاقله ... میدونه اینجا فقط وختش تلف میشه ._.
تنها دوستم تو اينجايه :|
(26-07-2014، 14:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چي؟ .__.
ی چیزی دیدمممممممممممم...ی چیزی دیدممممم .. وای دارم میمیرممممممممممممممممم
من دوست صمیمیشم .. درنتیجه دوست صمیمی تو هم هستم ._.
:|
کاری داشی ب خودم بگو ^_^
شمارشو دارم .. باش میحرفم اگه گذاشت شمارشو میدم بت .______.
عزيزمي
دوست منه دیگه :V
مث خودم وحشیه یکم ._. :||||