26-07-2014، 15:13
(26-07-2014، 15:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غدات عزیز شماره دو تاتون هم خواستی بده چه بهتر
(26-07-2014، 14:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-07-2014، 14:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره مهمه :|
(26-07-2014، 14:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:>>>
(26-07-2014، 14:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واسه چي ديگه نمياد؟ .___.
اره .. هیچی .. خبر اینکه مگی دیه نمیاد ._.
~~~~~
دنیا .. بش بگو .. ! چیزی نمیشه ...
اگه گف نه دیه ولش کن
میهیمه ؟ ._.
بیاد ک چی خُ ؟ دخدرم عاقله ... میدونه اینجا فقط وختش تلف میشه ._.
تنها دوستم تو اينجايه :|
(26-07-2014، 14:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چي؟ .__.
ی چیزی دیدمممممممممممم...ی چیزی دیدممممم .. وای دارم میمیرممممممممممممممممم
من دوست صمیمیشم .. درنتیجه دوست صمیمی تو هم هستم ._.
:|
کاری داشی ب خودم بگو ^_^
شمارشو دارم .. باش میحرفم اگه گذاشت شمارشو میدم بت .______.