خب دوستان بهتره یتوضیح کلی براتون بدم تا موضوع کمی روشن بشه وتاحدودی حل بشه

دلیل های خودتونو لطفاً بگین بی شیله پیله میخوام همه رو بریزم رو میز گرد....!
دلیل هایی که من فکر میکنم◄

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید بقیه مشکلاتو پخ کنید برام تا رسیدگی بشه باسپاس
دوستان این تاپیک رو حتما مطالعه کنید
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=142403&action=lastpost
نقل قول:خب این که درست نیست چون رنک فلش همون هستچرا فلشخور در بین کاربران کم رنگ میشود؟

دلیل های خودتونو لطفاً بگین بی شیله پیله میخوام همه رو بریزم رو میز گرد....!
دلیل هایی که من فکر میکنم◄
نقل قول:عزیزم اینو تاحدی قبول دارم و روش کار میشه ایشالا1.توجه نکردن به نظر کاربران و گاهی وقتا بی احترامی به اونا..!
نقل قول:عزیزم قرعه کشی نداریم هر کسی تو تاپیک درخواست تالارها درخواست بده و شرایط رو که در پست اول اومده داشته باشه پیشنهاد میشه ما از 28خرداد تاهمین چندروز پیش درگیر نویسنده ها بودیم الان بخش ادبیات نظامی بازی ها مذهبی نرم افزار وموبایل معرفی گوشی مسائل مربوط به لبتاپ و.. ماشین ها وموتور های روز اس ام جدید و پیامک ساخت ویرایش بازی اخبار بازی و بازیهای یارانه ای نویسنده میخوایم که لطفا فعالیتتون رو رو این بخش ها بزارید2.یکی از دلیلای اصلی ب نظرم بررسی نشدن و نا معلوم بودن نحوه قرعه کشی نویسندگان..!

نقل قول:این حل میشه3.بی احترامی بعضی مدیرا..!
نقل قول:خب عزیزم نمیشه خودمونی باشن باهمه وگرنه هرج ومرج میشه اینم حل میشه4.مدیر ها خودمونی نیستن(مدیرا خودشونو خیلی بالا میگیرن(بعضیا)البته همشونم اینطوری نیستن)
نقل قول:نه نه اصلا هر کاربری که اخلاق ورفتار تند داشته به هیچ جا نرسیده حتی اگه خیلیا پشتش بودن وحتی داریم برکنار میکنیم5.تلاش و عصبانیت و بد اخلاقی و تند خویی بعضی کاربرا برای نویسنده شدن!
نقل قول:ببینید اقا صابر 24ساعته انلاین هستن اینکه شما نمبینیدشون دلیل برنبودشون نیست دلیل پاسخ ندادن سوالات تعداد زیاد پیامهاست6.مدیر کل کجاست؟(نظارت مدیر کل خیلی کمه)مدیر کل خیلی کم پیش میاد که آنلاین شه..!
نقل قول:خب این تو هر انجمنی هست دوستانی که دنبال تبلیغ هارو بگیرن دوباره خودشون برمیگردن چون به تفاوت پی میبرن7.تبلیغ آسون(تبلیغ انجمن های رقیب که خیلی آسون داره تو فلش انجام میشه!!)
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید بقیه مشکلاتو پخ کنید برام تا رسیدگی بشه باسپاس
دوستان این تاپیک رو حتما مطالعه کنید
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=142403&action=lastpost