(27-07-2014، 13:51)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من شده با س چرخه عروس و ببرم خونه بخت ._.
(27-07-2014، 13:49)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرغون خودتو گُل بزن باش زنتو ببر خونه بخت :|:| ..
چون ازون فرغونای صورتی بت پیشنهاد ندادن _-_
ولی یکی ازونا رو با ی آدم عوض نمیکنم ._.
(27-07-2014، 13:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم :|
(27-07-2014، 13:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 13:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو کپی پیست کن خودت تغییر بده :|
(27-07-2014، 13:46)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون اکانتت هست ؛ Ultra numb .. ؟ اگه ی متن کوتاه بدم میتونی با اون فونت اکانتت بنویسیش بدی بم ؟ ._.
(27-07-2014، 13:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرزام ؟ یکاری میتونی بکنی ؟ ._.
چیکار ؟.-.
میمیری خو ؟ :|
کار نداشتم خودم میکردم >_<
نمیخوام مرسی -_-