27-07-2014، 15:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-07-2014، 15:36، توسط Brooklyn Baby.)
(27-07-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام شکلک جدید بسازم :|
/*[^_^]* این برای بای بای :||| !
این برا اینکه بگه من :|
|_*[^_^]* :| !
این برا بغل +---*[^_^]*---+ میتونهبرا تعداد دوست داشتن هم باشه :||
این برا هورا /*[^_^]*\ .. ! :|
دیگه ؟ ._.
واسه بغل این+---(..)---+
بهتره^_^
:|
(27-07-2014، 15:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 15:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 15:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 15:20)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من كه تغييرى نكردم..:|
هـــــــــ :| ــــــــی !
از گفتگو 100 تا 181 چقد تغییر کردیمـ همـه ..
برید قبلیارو بخونید ..
خیلی بده .. خیلی !
ولى موافقم
بعضيا خيلى عوض شدن..
من حس میکنم عوض شدم .___.
شدم ؟! :|
اون موقع همه شاد بودن ^_^
اصلا زن و شوهر و عشقی و چیزی نبود :|
هعی ._.
یادش بخیر ._.
ن نشدى|:ينى تو ناراحتى كه زن منى؟
(27-07-2014، 15:30)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 15:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زن و شوهری و بی اف جی اف تو نت ینی سرگرمی (:
اصلا زن و شوهر و عشقی و چیزی نبود :|
هیچ علاقه ای ندارن بهم !
قبول کنید همتون !
فقط واسه سرگرمی یکیو میخایید !
یکم ب خودتون بیایید .. (:
.__.
من نظرى ندارم
:|
اهورا آواتارتو عوض کن._.*