27-07-2014، 21:43
(27-07-2014، 21:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مزخرف که نیست اما من ازش خوشم میاد!
(27-07-2014، 21:40)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 21:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز پس فردا مییان شکایت میکنند
نقل قول:پسرا شاید !نقل قول:میدونید که پسرا هم تک هستن هم اس خوشگل ترین ادمها پسرا هستن خدایا ما دیگه 2 سال دیگه باید بترسیم بریم بیرون مارو دخترا شاید بدوزدن
اما تو نَ ..
خودتو با این رفتار زننده و لوس پسر حساب نکن :V
(27-07-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:_
یکی فازه خواهره منو بگه لدفن ! :|||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/lpi9tn2cgwijt2g1zznd.jpeg
(27-07-2014، 21:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 21:38)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-07-2014، 21:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
قنادی :|
+ خدافس رضا .. !
حد خودتونو بدونین آقای مُدیر !
بابای من قابل مقایسه با این نیس .. !
من مقایسه ای نکردم
بدرود
پس عکس مزخرفتو ور دار.. !
البته شاید عمو قناد میبینی ..
جزء طرفداراشی^_^ !×!
گفت بذارم

چی مگه بده شاید شما با این حرف داری مسخره میکنید که من کارتون میبینم!