28-07-2014، 1:20
(28-07-2014، 1:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2014، 1:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کجا نشون میده؟! ._______.
نقل قول: چرا!؟ .__.چن روز پیش از مدرسمون زنگ زدن گفتن پاشید بیاید :V
مام رفتیم بعد دیدیم فیلم برداریه :|
با بچه ها یه سکانس رفتیم *^_^*
خیلی کوتاه :V
ولی بلاخره تو فیلم هستیم *^_^*!
موضوعش واسه مدرسه اینا بود فک کنم مهر پخش شه
نمیدونم *^_^*
اونقد خوشحالم .. :< !
(28-07-2014، 1:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم ! ._.
(28-07-2014، 1:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تارا؟ :|
(28-07-2014، 1:07)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حیلی بیریختی ! :|||||||||||||||||||||
بچه ها این منم
نظر بدید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upir.ir/934/IMG-۲۰۱۴۰۷۰۱-۰۱۴۳۲۵_62dea.jpg
واقعا میگی؟
(28-07-2014، 1:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2014، 1:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2014، 1:11)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین الان از کجام دربیارم برات!؟ >_<
تارا
من همين الان ميخوام><
(28-07-2014، 1:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه نه |:
شاهدختی چو شما چگونه
در شادی غرق است !؟!؟!؟
(:
چی؟! ._.
عرض کردم که |:
بانویی چو شما چگونه میتواند
شاد باشد !؟!؟!
من چمه که شاد نباشم؟! :||
هیچ ایرادی نمیشود ....
در رو و درون شما گرفت !
هر دو زیبا هستند وقت برایم سوال