28-07-2014، 12:55
(28-07-2014، 12:49)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو دختری دختر باید سنگین باشه باید نجیب باشه نه به همه بگه بیا با من حال کن
(28-07-2014، 12:46)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2014، 12:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت میدو
(28-07-2014، 12:40)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-07-2014، 12:38)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادم باش این کارا اخر عاقبت نداره عزیزم
برای چی؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کودوم کارا؟
نی کدوم کارا
باشه ولش کن اص
لا تو رو دیگه نمیشه اصلاح کرد خانوم
منظورت اینه که چون به س..... علاقه دارم اشکال داره؟
چون بش علاقه دارم آدمه خوبی نیستم؟
من نمیتونم مجبورت کنم به کاری ولی سعی کن خودتو اصلاح کنی
الان به همین دخترایی که تازه اومدن من بگم بیا با هم رابطه جنسی برقرار کنیم به نظرت بهم فحش میدن یا میگن بیا اگه دخترای با خانواده ای باشن؟