29-07-2014، 5:35
(29-07-2014، 5:30)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2014، 5:28)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگمــا |:
...
...|:
چــه لوس...
...
کی رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟
اهنگ چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاشق شده؟؟؟ رفتم وبش کلی فش دادم
(29-07-2014، 5:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2014، 5:26)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خیلی دوس دارم رقبت کنم ..
(29-07-2014، 5:21)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2014، 5:14)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا اومدی گردشگری ؟
تو اگه منو رقیب حساب میکنی من تو رو به عنوان دوست قبول دارم (:
ب مولا این همه انجمن ک احتیاج ب نویسند داره ...
مذهبی .. ادبیات .. فرهنگی ... چمیدونم ..
من اگه این دوره هم نشم .. و تو بشی .. میزارم میرم .__. ...
اخه من کلا به مسافرت اینا علاقه دارم و این بخشم دوست دارم....
بیا بهش به چشم یه بازی نگاه کنیم
نه چیز دیگه ای که باعث کینه بشه ..!
چند روزی هم میرم مسافرت و میتونی با خیال راحت پست بدی
تا اینجا تو برنده ای ):
راستش اصن فاز نمیده هرروز بری پست بدی و فقط خودت باشی ._.
اینطوری ک رقابت داره میشه .. ب ادم انگیزه میده .__. !
واقن ؟ ):
ولل .. ._. فوقش اینه که تو نویسنده میشی و من همچنان فسیل فلشخور باقی میمونم._. ..
خسته شدم یکم از بس پست زدم...
گاهی اوقات بیخیال میشم
اره امروز شاید عصری یا فردا صبح میریم
نه اینطور نگو چون هیچی معلوم نیست...!
(29-07-2014، 5:30)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2014، 5:28)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-07-2014، 5:25)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ســارا بذا یــه هفته تمومــ شــه |: خودمـ سورپرایــزت میکنمــ (:
هووووووووووووووووورا
دوست دارم عشقم ..!!
قربون این اخلاقت برم (:
(:
(:
هورااا آشتی ^ـ^
آهـنگمـ قـاطیه از دسـتمـ |:
اهنگ چل شده...نکنه عاشق شده اونم....
هیچی |:
آره آهـنگ رواااااااانی شده /:
فحش لازمه شـدید!!!