(30-07-2014، 4:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 4:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شت!تو بازار نیس،حالا باس برا پیدا کردنش به خوردن بیوفتم!
(30-07-2014، 4:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هست:/
(30-07-2014، 4:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کروم اندروید خوبه که|:
(30-07-2014، 4:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با گوشیم،گوگل کروم،
خو دوتا صفحه رو باز بزار،هی به هردو سر بزن|:
من اینکارو میکنم|:
کرومه اندروید آشغاله. یوسی بروز بریز بعد قابلیته fit to screen رو فعال کن. انجمنو مثله لاین باز می کنه
جون من؟چجوریه؟شکل انجمن تغییر میکنه؟
اینگیلیسیشو بنویس،تو بازار هس؟
فقط سایتایی که واسه دانلود گذاشتنش فیلترن:/
Uc browser
انتظار داری باشه؟
سایفونو روشن کن و از اینجا دان کن.
Ucweb.Com
(30-07-2014، 4:41)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 4:38)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب تو چ ؟
عرفان داری آهنگ گوش میدی؟_._._
عرفان این دختره دیروز بت گفت ع...ر :|
دیگه باش حرف نزن ! :| -_-
مگه الآن میزنم؟