(30-07-2014، 20:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 19:58)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با اینکه نمیشناسمش ب نظرم خیلی مهربون ب نظر میاد از اوناس ک خودشو زاید درگیر شرو اینا نمیک نه
(30-07-2014، 19:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 19:54)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فک میکردم مث امیررضا ی راست مدیر اصلی شه ولی نشد
(30-07-2014، 19:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن داداش آخه دوسش دارم
داداش از رو حسودی نمیگما ولی برو رو ی جا دیه کار کن گفت گو خیلی مدیرو اینجر چیزا دارع
برو ی جا ک مدیرو نوینسده هاش کم باشن
مثلا کجا برم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=45608
نویسنده باید مثل داداش جون جونی من باشه
ولی زود مدر میشه
اره بابا
خعلی بچه ی خوبیه :|
اره اصنم خودشو نمیگیره
(30-07-2014، 20:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعله:|
گفتگو دیگه نویسنده نمیگیریم