(30-07-2014، 23:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه از هفت تا به زور رسوندم به چهار تا
(30-07-2014، 23:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.4 تا كلاس؟ :|||
(30-07-2014، 23:20)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لزگی،ویولون،رنگ روغن،زبان
(30-07-2014، 23:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به قول يك دوست من 1000 چهره دارم :| بستگي داره تو چجوري باشي منم همونطوري باهت رفتار ميكنم :| شخصيت ثابتي ندارم ._____.
[quote=☆★ super star★☆ pid=2267727 dateline=1406751153]
راستی یادم رف بت بگم خعلی شبیه دخترایی:}
:|
(30-07-2014، 23:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اين بچه هاي تخس فاميلمون ماشينام رو از تو ويترينم ورداشتن و دارن باهشون بيسبال بازي ميكنن :| هي چيز ميزام رو ميندازن رو هوا :| خب يكي نيست كه بهشون بگه الاغا اگه منم با ماشينام همينجوري رفتار ميكردم كه امروز شما با اينا نميتونستين بازي كنين :| البته چيزي كه مفت باشه كوفت باشه:|
چرا؟
ای بدک نیستم
هیچی با کلاسا سروکله میزنم
چه كلاسايي؟
البته تایماشون زیاده روزی نیست که کلاس نداشته باشم
جا مدرسرو برام پر کردن
(30-07-2014، 23:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 23:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم^_^
بدک نیسته بیدم(:
تو چطوری؟
عکس گذاشتم بدو لایک کن بیا(:
چرا اين همه؟اينجوري كه تابستونتم خراب ميشه
سلام اتوسا :|
چه خبرا؟
برا بدنسازی کفش و لباس خریدم نرفتم کلاس
کجا رفتی رژی؟
[/quote
من چند روزه ديگه ميخوام كلاس زبان ثبت نام كنم يك چشمم اشكه يك چشمم خون ((: