30-07-2014، 23:34
(30-07-2014، 23:29)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولي البته دليل هم داره :|
امروز باری دیگر به جامعه ضرر رسوندم((:
(30-07-2014، 23:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخ
(30-07-2014، 23:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا من چند روزه ديگه ميخوام كلاس زبان ثبت نام كنم يك چشمم اشكه يك چشمم خون ((:
(30-07-2014، 23:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه از هفت تا به زور رسوندم به چهار تا
(30-07-2014، 23:20)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.4 تا كلاس؟ :|||
لزگی،ویولون،رنگ روغن،زبان
البته تایماشون زیاده روزی نیست که کلاس نداشته باشم
جا مدرسرو برام پر کردن
عکس گذاشتم بدو لایک کن بیا(:
چرا اين همه؟اينجوري كه تابستونتم خراب ميشه
سلام اتوسا :|
چه خبرا؟
برا بدنسازی کفش و لباس خریدم نرفتم کلاس
کجا رفتی رژی؟
تو جای من بودی چیکار میکردی
ساله پيش نمونه دولتي بودم.سرويس خونه ي مارو پوشش نميداد.بايد 4تا اتوبوس هر روز ميشستم.كلي هم پياده روي و و 45 دقيقه رفت 45 دقيقه برگشت :| واسه همين الان اصلا كلاس نميرم و ميخوام فقط استراحت كنم (: