امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ

(30-07-2014، 23:34){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:29)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز باری دیگر به جامعه ضرر رسوندم((:

(30-07-2014، 23:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 تا كلاس؟ :|||
چرا اين همه؟اينجوري كه تابستونتم خراب ميشه

سلام اتوسا :|
چه خبرا؟
تازه از هفت تا به زور رسوندم به چهار تا
برا بدنسازی کفش و لباس خریدم نرفتم کلاس

کجا رفتی رژی؟
بابا من چند روزه ديگه ميخوام كلاس زبان ثبت نام كنم يك چشمم اشكه يك چشمم خون ((:
خخخخخخ
تو جای من بودی چیکار میکردی
ولي البته دليل هم داره :|
ساله پيش نمونه دولتي بودم.سرويس خونه ي مارو پوشش نميداد.بايد 4تا اتوبوس هر روز ميشستم.كلي هم پياده روي و و 45 دقيقه رفت 45 دقيقه برگشت :| واسه همين الان اصلا كلاس نميرم و ميخوام فقط استراحت كنم (:
وااااااااو
سال جدید مدرسه منم خیلی دوره ولی سرویس گرفتیم
سه تا از کلاسامم باید همراه با مدرسه برم
تازه مدرسمونم یه تومار کلاس تقویتی داره
crying
باید دو سه ساعتم بعده مدرسه بمونم

(30-07-2014، 23:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمــ ـ

._.
جییییغ زندگیه من اومد^____^*♥
(30-07-2014، 23:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:08)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ال

سلام پریا=)
خوبی؟
cry girl
چیشده؟)":
(30-07-2014، 23:22)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:08)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ال

سلام پریا=)
خوبی؟
سلام گلم(:
میشی تو خوبی؟

(30-07-2014، 23:19)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملــــــت تـو کفمـون دارن شیـرجـه میـزنن [!]  =))))))))
تینا(:
ممنونم عزیزم
منم خوبم
چه خبر؟
ب من محل ندادی:'(
(30-07-2014، 23:31){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:22){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامه کاربریتو گفدم:|||
اها اونو ميگي؟ ((:
اين رو دوسال پيش گذاشتم.تو خوراك مرغ تازه بچه ها ياد گرفته بودن قلب بذارن دوره نام كاربريشون و منم جوگير شدم اينو گذاشتم :| پرند هم نام كاربري قبليش دورش قلب داره :|

اسمتم دخترونست:|
ایدین؟:|

(30-07-2014، 23:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبرا؟

کجا رفتی رژی؟
رفتم عکسایه تورو لایک کنم ._.
ایدیت چی بود؟._.
خب ديگه ببخش :| اينو برو از والدين محترمه بپرس :|
اسمم تو ايران جالب نيست ولي تو اذبايجان يكي از پرطرفدار ترين اسماست :| هرچند كه مشهديم :|
اسمه واقعیته؟._.
(30-07-2014، 23:31)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:22){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 23:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامه کاربریتو گفدم:|||
اها اونو ميگي؟ ((:
اين رو دوسال پيش گذاشتم.تو خوراك مرغ تازه بچه ها ياد گرفته بودن قلب بذارن دوره نام كاربريشون و منم جوگير شدم اينو گذاشتم :| پرند هم نام كاربري قبليش دورش قلب داره :|

اسمتم دخترونست:|
ایدین؟:|

چه خبرا؟

کجا رفتی رژی؟
رفتم عکسایه تورو لایک کنم ._.
ایدیت چی بود؟._.
Big Grinخااااااااک...
pariagnb
اها^_^
خخخخخخخ(:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Shadow of Death - 30-07-2014، 23:37

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان