30-07-2014، 23:41
(30-07-2014، 23:39){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو چی میشه
(30-07-2014، 23:34)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از محمد خوشم نمياد :| هزار جور ميتونن روت اسم بذارن :|
(30-07-2014، 23:31){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه که
(30-07-2014، 23:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب ديگه ببخش :| اينو برو از والدين محترمه بپرس :|
(30-07-2014، 23:22){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اها اونو ميگي؟ ((:
اين رو دوسال پيش گذاشتم.تو خوراك مرغ تازه بچه ها ياد گرفته بودن قلب بذارن دوره نام كاربريشون و منم جوگير شدم اينو گذاشتم :| پرند هم نام كاربري قبليش دورش قلب داره :|
اسمتم دخترونست:|
ایدین؟:|
(30-07-2014، 23:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رفتم عکسایه تورو لایک کنم ._.
تازه از هفت تا به زور رسوندم به چهار تا
برا بدنسازی کفش و لباس خریدم نرفتم کلاس
کجا رفتی رژی؟
ایدیت چی بود؟._.
اسمم تو ايران جالب نيست ولي تو اذبايجان يكي از پرطرفدار ترين اسماست :| هرچند كه مشهديم :|
من فقط به یه اسم پسر الرژی دارم اون
شروینه
ممد.مملي ...... :|

من به پسر داییم میگم ممد