(31-07-2014، 11:09)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2014، 11:04)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بچه هــآ بآاین گرم نگیرید کلا خطرنآکه!
(31-07-2014، 11:02)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2014، 10:59)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع فکره عآلیــه
[quote=!~IмДи~! pid=2268835 dateline=1406793435]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploada.ir/images/6638cjwjqd13pc2urwc0.png
همـه رو یه جا پـاک کنم !
همین الان
پاک میکنم . (^_-)
دیروز ترکیدم . قلیون کشیدیم 2سیب . جر رفتم . بلند میشدم میخوردم زمین و سرم گیج میرفت -__- . بعد رفتیم شنـآ کنیم تو رود .کلم گرم بود .سرما خوردم . -=-

(31-07-2014، 11:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لایک . من 2-3 ماه یه بار میکشم . ولی سنگین . هنوز تنم بود تنباکو دو سیب میدم . دستمو هر ثانیه بو میکنم . خوشبوئه .
(31-07-2014، 11:02)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچــی از قلیــون کشیدن آروم بخش تــَر نیست .ـــ.
(31-07-2014، 10:59)♥F.Sh.N*g!Rl♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-07-2014، 10:57)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع فکره عآلیــه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploada.ir/images/6638cjwjqd13pc2urwc0.png
همـه رو یه جا پـاک کنم !
همین الان
پاک میکنم . (^_-)
دیروز ترکیدم . قلیون کشیدیم 2سیب . جر رفتم . بلند میشدم میخوردم زمین و سرم گیج میرفت -__- . بعد رفتیم شنـآ کنیم تو رود .کلم گرم بود .سرما خوردم . -=-