01-08-2014، 17:35
(01-08-2014، 17:34)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بابا ! :| ..
(01-08-2014، 17:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2014، 17:28)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من برگه طلاقو امضا نکردم :| !
(01-08-2014، 17:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2014، 17:24)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایـن ننه بزرگـ مـنه ! :| ..
ننه بزرگمه ؟!
ننه بابا ندارم ننه بزرگ دارم
خاله
آآ :| ..
یـادم رفته بـود خـواهر شـدیم ! :| ..
خوب ایـن مـیشه خواهر زنت :| .. !
(01-08-2014، 17:25)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل>____________________________________________________________________<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiqsXjx-mn2eb1JxLM3eee-UEHpWZOb0sjwDAuQWXAkEqOL2cU
تو چرا با دست پس می زنی با پا پیش می کشی
طلاق گرفتیم دوبار دیگه :|
الان نسبتی نداریم ک
تو میشی خواهر خالمممم
میشی خالم
دروغ میگه فیلمشه :/\
داشت ازدواج مجددم میکرد
من چی میگم تُ چـی میگـی ! :| ..