(02-08-2014، 17:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داری مدیر میشی حد اقل الان یکم جنبتو ببر بالا
(02-08-2014، 17:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوی
(02-08-2014، 17:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جنای من خز خور نیستن.___.
(02-08-2014، 17:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(02-08-2014، 17:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب جان خودم ب ارتشم میگم بیان تورو درسته قورتت بدنا(ارتش جنام):|
شیوا این جن منا رو نمیبنده...
ب تاپیکای ما گیر میده._. ..!
شیوا خوشمزه تره._. ..
(02-08-2014، 17:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2014، 17:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا این جن منا رو نمیبنده...
ب تاپیکای ما گیر میده._. ..!
شیوا پستایی که در مورد خودکشی باشه رو هم میبنده این رو از اون روزی فهمیدم که من ی کلیپ در مورد خودکشی گذاشته بودم :|
موضوع های تو هم که در مورد موردن بود .. اون فیلما رو هم بسته بود :|
دستش درد نکنه که ب فکر ماست ! :| 3> ..
.......................

شیوا میتونی موضع رو انتقال بدی ب گفت گو ازاد میخوام تریپش رو عوض کنم