(03-08-2014، 23:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونم اعتماد کردن سخته .. ولی عب نداره .. به همچنینی ._.
(03-08-2014، 23:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2014، 23:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تولدت مبارک مهتابم .. !
از اون داستانت به بعد
بدجور هوس موز کردم :|
نامرد >_<
هع تو هنو تو کف داستانی ؟
از اون تاپیک بدم میاد .. اسم دو نفر .. توش خیلی نحسه ..
(03-08-2014، 23:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2014، 23:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی آیسان .. دوست دارم ..
تولدت مبارک مهتابم .. !
منم .. خیلی دوست دارم .. ممنونم ازت .. ممنونم که دوست واقعیه منی ..
میتونی تحمل کنی .. مگه نه (:؟
میتونی .. میدونم مث خودمی .. (:
شاید تو اون داستان از بعضیا خوشت نیاد .. ولی یادت باشه من ، پریا و خیلیا ی دگ هنوز اونجاییم و اون تاپیک مال ماس .. خیلیم هم خوبه .. پس دوسش داشته باش (: