(04-08-2014، 23:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 23:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 23:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 23:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-08-2014، 23:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه عه عه
دو..دو..دروغ میگه
اغا من قصدم خیر
|:
همه اینجا میدونن من تسبیح از دستم کنار نمیره:|
برو اونور خانوم
-_-
استغفرالله-_-
برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکن دروغگو دروغگو
(04-08-2014، 23:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایــن شیوآ الـآن بـآید بیـآد >~<
._.*
میدونم خیلی دوسم دارین اومدم
من و دروغ?:|
اینا همه شاهد!
اغا من به ایسان پیشنهاد رقص دادم?:|من اصن به این خانوم نظر دار?
الله و اکبر-_-
سرکــآر ایـن آقآهه بـه من چشمک زد :|||
._.
مهناز?o__O
ایسان دستم به دامنت اشکینو بیخیال اهورا رو بچسب:|
:|
اوآ من اصن نمیدونستم اسم شمــآ اهورآست آقآعه محترم ._.
.. ! .. وآلآ .. ! ..
(05-08-2014، 0:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بدرود من برم لالا خوشکلا
آخـــش گرمم بود ._.
:||