05-08-2014، 22:57
(05-08-2014، 22:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این سایت در و پیکر نداره ادمینش کیه بهش بگید اینجا یه سری دیگه از اینجور مطالب دیده بشه فیلتره خوب یا پیگر بشن برن دنبال ای پی کاربر پیداش کنن یا ای پی کاربر رو مسدود کنن غیر ممکن که نیست!
(05-08-2014، 22:49)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2014، 22:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فازم جلو گیری از منکراته
حاج اغا فازت چیه?
بنده اگه چیزی اینجا ببینم تو 2 دقیقه سایت رو با موشک میزنم
پس مواظب به انجمنتون باشید از صبح تا حالا دارم دنبال مطالب چیز دار میگیردم
اومدن اطلاع دادن که اینجا هر از چند گاهی کاربرا موضوع 3سکی میزارن
حآجی درسته اینجــآ گآهی از اینجور مطال میزارن اامــا مدیرای ما زود و سریع طرف رو محروم میکنن یا اگه پست بدی داشته باشه بچــه هـآ گزآرش میدن..
الــآنم فکر کنم شمــآ دآرین به زووور دنبــآل یه چیزی میگردین اینجــآرو ببندین..
._.
ما از خدا میخایم که موضوع بد نداشته باشه این سایت اینجوری کار ما راحت تره بنده هم چند بار دیگه جستجو نکنم چیزی نبینم رفع زحمت می کنم
بنده هم یکبار دیگه از شما شوخی ترکی ببینم دهنتون رو میبندم مواظب باشید خواهرم با کسی شوخی ندارم و فقط وظیفه رو انجام میدیم
بازم ممنون از راهنمایت