(08-08-2014، 4:58)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلیمـ چیز خـآصی نیسـتا -_-
(08-08-2014، 4:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من آدم راز داریم ^_^ بگو ._.
(08-08-2014، 4:55)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2014، 4:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیز نخور من یکی دیگه و دوس دآرم .. 100 سآل سیاه نمیخواد ت مسبب خیر شی |:
(08-08-2014، 4:51)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ت چ گیری دادی ب ابی ؟؟ من چیز بخورم بخوآم قربـون صدقه اون برم -__-
همین جوری |: به اونمـ گیر تورو میدمـ -_- نه که از هم خوشتون میاد :v میخوام مسبب خیر شم ^ـ^
اِ -_- کی |: یه راز بـت بگم ؟ ! نبایـد بری جـآر بزنی هـآ چون من میفهممـ .ـ.
ولی فقط من میدونمـ .ـ.
به کسی نگی جـون من داغونمـ اگه بفهمـن کلی خجـآلت میکشمـ :|
صـآدخ و صبـآ باهمـن /:
(08-08-2014، 5:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوشی بعدا یادم بنداز ی چیزی بت بگم ((:
فعلا:v..!
بـــآشــه ^ـ^
خدافظــ (: