اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مدیر پروژه Mass Effect از سمت خود کناره گیری کرد

تهیه کننده اجرایی BioWare، آقای Casey Hudson، بعد از ۱۶ سال این استودیو را ترک کرد.
Hudson فعالیت خود در BioWare، را از سال ۱۹۹۸ شروع کرده است. در آن زمان او بعنوان مسئول فنی بازیهایی مانند MDK2 و Neverwinter Nights، فعالیت کرده است. بعدها، او ترفیع گرفت، و مدیر پروژه عنوان موفق Star Wars: Knights of the Old Republic شد. به دنبال این موفقیت، سمتی مشابه را در سه گانه علمی تخیلی BioWare، یعنی Mass Effect، را به عهده گرفت.
نقل قول:
من به استراحت نیاز داردم، باید به کارهایی که می خواهم در مرحله بعدی زندگیم انجام بدم، فکر کنم. و در نهایت، چالش های جدیدی بوجود بیاورم.
واضح است، که این مدیر سابق پروژه، از آینده پروژه های بزرگ این استودیو راضی است، و بدون او مشکلی برای BioWare پیش نخواهد آمد.
نقل قول:
اگرچه هیچ زمانی برای چنین تغییری مناسب نیست، اما باور دارم، که الان بهترین زمان برای این کار است. پایه و اساس IP جدید، در Edmonton کامل شده است، و تیم آماده است، که پیش تولید این عنوان را شروع کند، و من فکر می کنم این بازی سرگرمی های تعاملی را تعریفی دوباره می کند. ساخت Mass Effect بعدی، با منابع خیره کننده و زیرساخت های قابل بازی، به خوبی در جریان است. تیم سازنده اماده است، که بهترین Mass Effect را ارائه کند. تیم سازنده Dragon Age: Inquisition، در حال انجام آخرین ریزه کاری ها هستند. این عنوان بلند پروازانه برخی از بهترین جلوه های بصری که تاکنون دیده ام، را در خود جای داده است.
Hudson همچنین اشاره کرد، که به این کمپانی و فرهنگ آن افتخار می کند.
نقل قول:
BioWare مکانی جادویی است، همانطوری که هنگام شروع به کار من اینگونه بود. پروژه هایی که ما در حال بر روی آنها هستیم، برخی از هیجان انگیزترین و معتبرین عناوین تاریخ هستند. استعداد تیم های ما بی مانند است. و افراد حاضر در اینجا نزدیکترین دوستان من هستند.
مدیر کل BioWare، آقای Aaryn Flynn، اضافه می کند:
نقل قول:
 تمرکز Casey، بر بروی کیفیت تولید، استفاده از تکنولوژی های دیجیتال، و روابط عاطفی، تاثیر قابل توجهی بر روی BioWare، و صنعت بازیهای ویدیویی داشته است. ما همیشه از سخت کوشی، و اشتیاق Casey، و تمام چیزهایی که در این سالها به ما آموخته است – تعهد به کیفیت، روح کار تیمی و رفاقت، قرار دادن طرفداران در اولیت- سپاس گذاریم. Casey از همه ما می خواهد، فردا فرد بهتری نسبت به امروز باشیم. با اتمام ساخت Dragon Age: Inquisition، کار بر روی عنوان بعدی Mass Effect و IP جدید را ادامه می دهیم. ما به اهداف و پیشرفت اطمینان داریم.
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
مدیر پروژه Mass Effect از سمت خود کناره گیری کرد - Aiden Pearce - 08-08-2014، 12:14

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کارگردان God of War اشاره‌‌های بیشتری به معرفی پروژه‌ی بعدی استودیوی سانتامونیکا در ر
  استودیوی دابل فاین پروداکشنز در حال کار برروی یک پروژه‌ی AAA است
  پروژه جدید کپکام تحت نام Project Palm موجب هیجان طرفداران Dragon’s Dogma شده است
  با اطلاعاتی جدید از Mass Effect: Andromeda همراه باشید
  رای گیری برای ورژن Collector بازی Deus Ex
  روزی روزگاری: یک پایان، یک بار و برای همیشه | نقد و بررسی Mass Effect 3
  مدیر عامل Remedy این کمپانی را ترک کرد | دلیل تاخیر Quantum Break مشخص شد
  آیا مدیر Take-Two از DLC داستانی GTA V خبر نداشت؟
  با پروژه جدید سازندگان S.T.A.L.K.E.R آشنا شوید
  صحبت های مدیر روابط عمومی شرکت Activision در مورد تاریخ انتشار بازیCOD : BO3

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان