08-08-2014، 13:28
(08-08-2014، 13:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو رویا ! :||||||||||
(08-08-2014، 13:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منو از كجا ديدي؟هيچ كس منو تا به حال نديده :| حتي خودمم خودم رو نديدم تا به حال :|
(08-08-2014، 13:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2014، 13:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فكرميكني كه نياز نداري .__.
(08-08-2014، 13:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمل دماغ،عمل گونه،عمل لب،عمل پيشوني،عمل گوش،عمل گردن،ليزر درماني
همه ي اين بالايي ها رو بايد بري :v
خدارو شگر نیازی به این عملا ندارم ! <:
ولي من بهت ميگم كه شديد نياز داري :|
چرا؟! :|
تو بیشتر نیاز داری ! ._.
بعدشم تو زني :| بهت نصيحت ميكنم به حرفم گوش كني .اگه ميخواي شوهر گير بياري در اينده :v
شوورم منو همینجوری ک هسم دوس داره ! -_-*
(08-08-2014، 13:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2014، 13:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.^_^ ..
(08-08-2014، 13:07)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2014، 13:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاoــ ._.
رُکـی ! .. ^_^*
تارا .. ^ـ^* !
چه عجب ما ی بار دیدیمت ._. !
این ورا ؟ :|
هیمم شیراز بودم ! ._.
خوش گذش ؟ .. ^_^
[/quote]
عــآره ! ^_^ ..