08-08-2014، 21:54
(08-08-2014، 21:52)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بآشه .. خُدآفظ .. !
(08-08-2014، 21:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخیال مردم حرف زیاد میزنن
(08-08-2014، 21:49)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2014، 21:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالا
(08-08-2014، 21:46)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالا توم نویسنده بشی :| .. !
یس مام خوب استیم
راستی نویسندگیتو تبریک گفتماااااا
وَلی در کُل بگم -> ناراضی اَم .. !
ولی من یبار تجربه کردم
مدیر میشی راضی میشی
نُچ .. !
مَن از این که هم مدیر شم هم نویسنده باشم ناراضی اَم .. ! همه بدشون اومدهکه من نوینده شُدَم .. => در اصل بگم بعضیا میگَن حقم نبوده .. ! وَ خودمم این و تایید میکُنم .. !
بای
•••
شیوا بپرسسس >_< ! ..