10-08-2014، 9:58
(10-08-2014، 9:54)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن خدافظ:|
(10-08-2014، 9:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چــیه?! ||||:
(10-08-2014، 9:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|||||||||||
ایمـآن من یه دوست دارم البته دو ســآلم از من بــُزُرگ تره اسم دوس پــسرش ایمــآنه بهش میگه emi
.ـــ.*!
منــم دلم میخـواد بت بگــم ایمـــی |||: ..!
البته روم به دیوآر اشـتب متوجه نشــی ـــ^ـــ..!
مــُشکلی داری اصــد?! ـــــ^ـــــ
نظرم عوض شد|:
بش میگم هویج -ـ-*!
(10-08-2014، 9:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تو خونه های خالی کار میکنمچون حرکاتی میزنم دادو بیدا دارع برا حریف:|
(10-08-2014، 9:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کِلاس کدوم بُکن بُکنی میری تُ ؟ :| ..
(10-08-2014، 9:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عجب بکن بکنی شد:|||||||||
(10-08-2014، 9:51)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بُکُن منم الان میکُنم ._.* .. !
(10-08-2014، 9:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شــوت کــُنمـت?! .ـــ.
هم چنین (: ..
البته تُ لیسـت ..!
منظورم شوت کردن بود از بکن منحرفا:|||||||
آرین ؟ :|||||||||
منظورم ورژش شریف ابکیدو بود:||||||||||||||