11-08-2014، 17:44
(11-08-2014، 17:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2014، 17:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیله خب . مشکلی نی ..
(11-08-2014، 17:29)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(11-08-2014، 17:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2 دوتا مدیر اینجان آآ ولی این اشکانو محروم نمیکنن ! .__.
اشکان قول داده بچه ی خوبی باشه(:
(11-08-2014، 17:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه من دیده بودم چن نفر ترولارو اونجا انتقال دادن منم اونجا انتقال دادم ! ::||||
(11-08-2014، 17:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهتره بگی :
(11-08-2014، 17:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چن روز پیش چن تا موضوع دیدم که نوشته بودی انتقال شد !
امروز دیدم دوباره گفتم بگم خیلی کودنی :|
فارسی تک ماده اوردی دورا دبستان ؟ -_-
من خیلی وخته چیزیُ انتقال ندادم احمق ! :|
خیلی وقته مدیریت نکردی!:v
خو همون اوایل مدیریتت بوده ..
موضوعای ترول رو انتقال داده بودی به مطالب طنز و خنده دار !
اونا باید توی تصاویر دیدنی باشن !
خدایا این شادیا رو از من نگیر :/\
حالا بگو چرا گفتی انتقال شد ؟ تا من برم
:|
فازت چیه الان؟! ._.