11-08-2014، 19:19
(11-08-2014، 16:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2014، 15:49)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهان چه قدر چرت یعنی همش اخرش این شکلی میشه چه بی منطق واقعا این چرت و پرتا همشون پایه و اساسی ندارن و همشون این شکلی نمیشن خیلی مسخره بود
نه کسی نگفته همش اخرش اینطوری میشه ولی اکثرش همینه اگر هم شما دوست دارید مثل کبک سرتون رو زیر برف فرو ببرید و نبینید مشکلات رو دشواری ای نیست ولی توهین نکنید وبراساس نداشته هاتوون حرف بزنید!
این یک امر بدیهی هست که این چنتا عکس همه جوانبو در بر نمیگیره پس یکطرفه قضاوت نکنید
شما اول برو مدرک بیار که اکثر اینا اخرش این شکلی میشه بعدا بیاید این تاپیک و بزن من طرفداری نمیکنم من دارم میگم بیخود و بی جهت الکی چیزی ننویسیم و نگیم چون ممکنه به عقیده شخصی بی احترامی بشه شما حق دخالت در زندگی کسی و نداری و منم همین طور شما وقتی تو این عکسا گذاشتی ادم زیبایی خونه رو نباید نمایان کنه منو شما اگه فرهنگمون بالا باشه نباید داخل خونه شخصیه و بنگریم عزیزم اینجوریاس با این کارا چیزی درست نمیشه مشکل فرهنگه